Академията за софтуерни специалисти на фирма Телерик продължава

31/05/2013 02:30127 Прочитания

telerik1Остават само няколко месеца до завършването на приетите през септември 2012 г. студенти в Софтуерната академия на фирма Телерик – съмишленик на общността „ЗаБългария“. На този етап 330 от тях продължават обучението си при нас благодарение на високите си оценки и на постоянството и мотивацията, които влагат в подготовката си за всеки курс.

Над 30 студенти от продължаващите се присъединиха към направлението „Осигуряване качеството на софтуера и автоматизирано тестване“, а останалите в момента изучават структури от данни и алгоритми и JavaScript приложения. След това те ще се разделят в две направления – web и desktop/mobile. Така в последната фаза на обучението си те ще натрупат допълнителни знания и умения и ще се подготвят за успешна кариера в софтуерното инженерство.

Обучението в Софтуерната академия на Телерик се провежда на състезателен принцип. Само най-добре представилите се в курсовете продължават напред. Останалите, които не са постигнали достатъчно високи резултати, могат да се прехвърлят онлайн.

 

…продължава на Telerik Academy