За Новините

„Новините ЗаБългария“ е новинарски сайт, част от позитивната и активна общност на „ЗаБългария“. Целта на този новинарски сайт е да даде алтернатива на останалите медии в представянето на случващото се около нас. Нашият екип създаде тази новинарска част за всички съмишленици на общността „ЗаБългария“ и за всички българи, които искат да виждат положителната страна на ежедневните новини за случващото се у нас и по света. Тук ще намирате всички важни и актуални новини, но с акцент върху положителните им ефекти за нас и обществото. Всички новини ще са с оптимална дължина, така че да научавате най-важното и да не се затормозявате с безсмислена информация.

„Новините ЗаБългария“ е разделен на няколко основни секции, които са представени по следния начин:

  • България – в тази секция ще намирате всички актуални новини от България, в които има положителен ефект за всички нас.
  • Свят – в тази секция ще намирате всички актуални новини от Света, в които има положителен ефект за хората.
  • Развали Ми Деня – тази секция е специално създадена от нашия екип и в нея ще влизат всички онези новини от останалите категории, които носят само негативен отенък. Целта ни е тук да виждате компилация на онова, което масовите медии слагат на първа страница и с което не ви дават шанс да забележите положителното около нас.
  • Полезно – в тази секция наши съмишленици ще могат да включват статии, които ще ви бъдат от полза в ежедневието и ще направят живота ви по-лесен и по-приятен или ще ви спестят пари и време.
  • Любопитно – в тази секция ще можете да се развеселите, научите много интересни факти или да разгледате любопитни снимки и видеа.
  • НАЙ – в тази част ще намирате статии за велики хора, събития и случки, които са променили вашият, нашият и живота на милиони хора към по-добро.
  • Зареди Настроение – е модул в дясната лента, където периодично ще сменяме положителни мисли и видеа към тях, които ще ви зареждат с настроение всеки ден.
  • Новини От Общността – тази секция може да бъде открита в дясната лента и на заглавната страница и в нея ще намирате новини за всички положителни резултати от случващото се на отделните платформи на „ЗаБългария“ (Идеите, Промяната, Изборът, Добрините). В тази секция ще има и новини за положителни инициативи на всички наши съмишленици.
  • Държавата За Нас – тази секция може да бъде намерена в дъното на заглавната страница и желанието ни е в нея да се открива информация за многото положителни резултати и неща, които общините, държавата и държавните институции правят ежедневно.

Надяваме се да помогнем на повече българи да отключат позитивното в себе си и с активното си участие в общността „ЗаБългария“ да донесат ползи за страната ни.

Новините и статиите на сайта „Новините ЗаБългария“ се създават от съмишлениците и членовете на Общността и екипът на „ЗаБългария“ не носи отговорност за съдържанието на мaтериалите, публикувани на сайта и свързаните с тях авторски и други права върху интелектуална собственост. Въпреки това ще уважим всяко обосновано искане и ако е нужно, ще премахнем съдържанието под въпрос.