Лятно училище за вашите деца от „Заедно в Час“

22/06/2013 21:0876 Прочитания

zaedno_liatna_akademiaЗапочна записването за третата поредна Лятна академия, организирана от фондация „Заедно в час“. Академията е за деца от 5 до 12 клас и ще се провежда всеки делничен ден, без петък, от 29 юли до 15 август. Заниманията са сутрин – от 8.30 до 12.30 часа в сградата на 90 СОУ „Генерал Хосе де Сан Мартин” в столичния квартал Люлин. Лятна академия 2013 се провежда с подкрепата на Регионален инспекторат по образование София-град и Столична община.

Чрез инициативата на фондация „Заедно в час” повече от 200 деца ще могат да използват лятото за надграждане на своите знания по различни предмети и попълване на пропуски в усвояването на учебния материал. Лятната академия ще им помогне да постигнат по-високи резултати през следващата учебна година по забавен и интересен начин – чрез игри и мотивиращи задачи. Освен знания учениците ще спечелят и много нови приятели. Заниманията ще бъдат по всички предмети, които се изучават в училище – математика, български език, немски, френски, испански и английски езици, хуманитарни и природни науки, музика и спорт. При записването си всеки ученик има възможност да избере в кои модули иска да се включи. Преподаватели в Лятната академия са 48 млади учители от програма „Заедно в час“, които са обучени и подготвени по международна методология за индивидуална работа с всяко дете и фокус върху повишаване на неговата мотивация и успеваемост в учебния процес.

Може да запишете своето дете до 30 юни 2013 г. като изтеглите и попълните онлайн формуляр оттук. Участието в Лятната академия е безплатно за учениците, като от „Заедно в час“ осигуряват и необходимите учебни материали за провеждане на уроците.